The Home » Info

Accept af vilkår og betingelser

Din brug af websitet er underlagt nærværende vilkår og betingelser. 

CphCyclery forbeholder sig til enhver tid retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden varsel. Vi udgiver løbende ændringer her på siden, så du altid ved, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og i hvilke tilfælde vi videregiver dem. 

Accepterer du ikke vilkårene, kan du ikke benytte vores website.

Ønsker du at købe produkter i webshoppen på www.cphcyclery.dk, forpligter du dig til at acceptere de gældende vilkår og betingelser for at kunne afgive en ordre. Ved at acceptere er du indforstået med og erklærer dig enig i de vilkår og betingelser, som er beskrevet i denne juridiske meddelelse. Accepterer du ikke, kan vi ikke behandle din ordre. Du kan læse vores cookiepolitik under linket cookiepolitik nederst på siden.


Ordreaccept

En bindende ordre træder i kraft, når de nødvendige data er indtastet, du har accepteret de gældende vilkår og betingelser, og du har klikket på knappen "Send ordre/Bestil" (eller lignende knap). Indtil du klikker på knappen, kan du til hver en tid ændre din ordre og de data, der er tilknyttet ordren.

CphCyclery forbeholder os retten til at acceptere eller afvise en ordre. Kan en ordre ikke gennemføres, informerer vi dig straks pr. e-mail. Kvittering for modtagelse af ordren udgør ikke en købsaftale, men dokumenterer udelukkende, at vi har modtaget din ordre.

Så snart vores system har bekræftet din ordre, sender CphCyclery dig en ordrebekræftelse pr. e-mail. Denne fungerer som købskontrakt, og CphCyclery vil nu påbegynde ordren og debitering af dit kreditkort.


2-ÅRS GARANTI

Hvis der er produktfejl inden for garantiperioden på to år, er garantien din sikkerhed for hurtig hjælp uden omkostninger. Send eller fremvis CphCyclery din faktura og kvittering for betaling, når du kontakter os(CphCyclery) vedrørende en eventuel garantisag. Hvis oplysningerne på fakturaen er blevet fjernet eller ændret, forbeholder CphCyclery sig retten til at nægte at udføre garantien.

Garantien gælder kun ved fejl i komponenter, form/design eller funktionalitet. Udelukket fra garantien er alle dele, der udsættes for normal slitage (såsom dæk, rør, eger, kæde, fælge, bremseklodser osv.) samt periodisk eftersyn og inspektion. Al garanti forfalder, hvis cyklen bruges til andet end normale aktiviteter, herunder, men ikke begrænset til, kommercielle aktiviteter eller konkurrencedygtige begivenheder, såsom cykelløb, cykelmotocrossracing, stuntridning, rampehopping eller lignende aktiviteter og træning til sådanne aktiviteter eller begivenheder.

Garantien forfalder ligeledes i tilfælde af manglende overholdelse af brugervejledningen ved brug af cyklen.

Under ingen omstændigheder er CphCyclery ansvarlig for hændelige skader eller følgeskader, hvad enten de er baseret på kontrakt, garanti, uagtsomhed eller produktansvar eller anden teori, herunder, men ikke begrænsning til skader, personskader, skader på ejendom eller økonomiske tab.

CphCyclery giver ingen andre garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede.